World Television Day Quiz: 10 Questions That Will Test How Big Of A Zee TV Fan Are You

Take the quiz and answer questions based on popular Zee TV shows, its characters, and cast. Don't forget to flaunt your score in the comments box!

1. When was India's first private channel Zee TV launched?

Couples from Zee TV shiows Guddan Ishq Subhan Allah Jamai Raja
Couples from Zee TV shiows Guddan Ishq Subhan Allah Jamai Raja

A) 15 August, 1992

B) 26 January, 1992

C) 2 October, 1992

D) 5 September, 1992

2. Which of the following nickname(s) have been given to Pragya by Abhi on Kumkum Bhagya?

Still from Kumkum Bhagya with Pragya
Still from Kumkum Bhagya with Pragya

A) Moti and Chashmish

B) Fuggi and Nakchadi

C) Nakchadi and Chashmish

D) Fuggi and Chashmish

3. On Kundali Bhagya, which is the one favourite thing of Preeta that Karan always destroys?

Still from Kundali Bhagya with Karan and Preeta
Still from Kundali Bhagya with Karan and Preeta

A) Sunglasses

B) Dupatta

C) Perfume bottle

D) Bag

4. Alisha stabs Guddan of Guddan Tumse Na Ho Payega on which special occasion?

Still from Guddan Tumse Na Ho Payega with Guddan
Still from Guddan Tumse Na Ho Payega with Guddan

A) Alisha’s birthday

B) Guddan and AJ’s marriage anniversary

C) Antara’s death anniversary

D) Guddan’s birthday

5. What is the name of Shaan and Asmita's daughter?

Shaan and Asmita with Krishi in Yeh Teri Galiyan
(Image Source: ZEE5)

A) Puchki

B) Krishi

C) Disha

D) Chahat

6. Which actress is the new Zara on Ishq Subhan Allah?

Adnan Khan and Tunisha Sharma in Ishq Subhan Allah new season
(Image Source: ZEE5)

A) Eisha Singh

B) Fenil Umrigar

C) Nia Sharma

D) Tunisha Sharma

7. When did the first episode of Tujhse Hai Raabta air?

A still featuring Sehban Azim, Poorva Gokhale and Reem Shaikh from Tujhse Hai Raabta
(Source: Instagram)

A) 31 October, 2018

B) 1 September, 2018

C) 3 September, 2018

D) 5 September, 2018

8. How old is Mohini, the witch on Zee TV show Manmohini?

Reyhna Pandit in a still from Manmohini
Reyhna Pandit in a still from Manmohini. (Source: Instagram)

A) 500

B) 600

C) 300

D) 400

9. Who played the role of Ravi Dubey's mother on Jamai Raja?

Nia Sharma and Ravi Dubey in Jamai Raja as Sid and Roshni
(Source: Twitter)

A) Narayani Shastri

B) Shruti Ulfat

C) Ratna Pathak Shah

D) Achint Kaur

10. Which Kasamh Se actress became a successful Bollywood star later?

(Source: YouTube)

A) Prachi Desai

B) Ankita Lokhande

C) Roshni Chopra

D) Nigaar Khan

11. How many of the above questions you got right?

Zee TV shows based on sisters
(Source: YouTube, imdb.com, Twitter)

Wondering what are the correct answers to this World Television Day quiz? Verify them below.

1 – C, 2 – D, 3 – B, 4 – A, 5 – B, 6 – D, 7 – C, 8 – A, 9 – B, 10 – A

Share your score with us and don’t forget to challenge your friends to take the quiz in the comments box below.

Watch the latest episodes of Guddan Tumse Na Ho Payega, now streaming on ZEE5.

ALSO

READ

Share